brownie

Brownies

Mon. 20 January 2020

Back to Recepten

Droge componenten

  • 150 g amandelmeel
  • 20 g cacaopoeder
  • 30 g walnoten, gehakt
  • 12 g slagroomtaart
  • 50 g pure chocolade in kleine stukjes
  • 1⁄2 kopje rozijnen


Natte componenten

  • 50 g zonnebloemolie
  • 230 ml agavesiroop
  • 230 ml rijstmelk
  • Snufje zout
  • 1⁄2 tl vanillepoeder
  • enkele druppels sinaasappel essence
  • 150 g appelmoes en 50 g maïzena
  • evt 2 eieren om het nog luchtiger te maken, maar dat is niet nodig voor dit recept


Verwarm de oven voor op 180 ° C. Leg het bakpapier in een ovenschaal.
Meng de droge componenten in een grote kom. Meng de natte componenten in een andere kom, doe nu de natte mix in de droge en mix en meng het voorzichtig, maar niet te lang. Giet het beslag in de ovenschaal en bak 30 minuten.